Allunyant-se de la foscor

Allunyant-se de la foscor

Sinopsis

L’adolescència és un món nou, una nova oportunitat per aprendre, un camí que et condueix a construir la persona que vols ser. En aquest camí es troba la Sandra, una adolescent de catorze anys amb ganes de descobrir el món que l’envolta i gaudir de noves experiències. 

Aquest recorregut pot ser fantàstic, però també pot tenir parts fosques. No totes les persones que ens envolten prenen decisions correctes, i així doncs, la Sandra comença a descobrir el complex món de les drogues. Ella té molta curiositat, i no sempre prendrà les decisions correctes. No obstant això, hi ha gent al seu voltant que es preocupen per ella i l’aconsellen. Gràcies a les seves experiències i els consells de les persones que se l’estimen, la Sandra porta a terme un gran aprenentatge i decideix què és el que vol i què és el que no vol.

Materia
Narrativa contemporánea, Lecturas en catalán
Idioma
  • Català
EAN
9788419973368
ISBN
978-84-19973-36-8
Depósito legal
SE 1599-2023
Páginas
104
Ancho
14 cm
Alto
20 cm
Edición
1
Fecha publicación
02-10-2023
Tapa blanda
12,95 €

Sobre Noèlia Cambres Palau (Escritor)

  • Noèlia Cambres Palau
    Noèlia Cambres Palau és una mestra d’Educació Primària nascuda l’any 1994 al Pirineu de Lleida. Des de sempre, ha mostrat una gran passió cap al món de l’art i de l’educació, el que l’ha portat a estudiar el grau d’Educació Primària, el Postgrau d’Educació Emocional i Benestar i ... Ver más sobre el autor